Graafinen suunnittelu

Yritysilmeen ja logon suunnittelu

Yritysilme ja logo ovat usein ne, jotka ensimmäisenä kiinnittävät potentiaalisen asiakkaasi huomion. Niiden tulee herättää kiinnostus ja halu ottaa selvää yrityksen tarjoamista palveluista tai tuotteista. Huoliteltu ja tyylikäs ilme luo uskottavuutta.

Yritysilmeen tehtävänä on tukea ja ilmentää organisaation identiteettiä. Suunnittelen yrityksellesi tai organisaatiollesi yritysilmeen, joka on tunnistettava, mieleenpainuva ja toiminnan luonnetta kuvastava. Logo on oleellinen osa yritysilmettä, mutta laadukas yritysilme koostuu myös brändiä kuvastavista väreistä, typografiasta ja kuvamaailmasta.

Suunnittelen logot aina vektorigrafiikkana ja saat kattavan ja eri käyttötarkoituksiin sopivan logopaketin lisäksi yritysilmeen käyttöön opastavan graafisen ohjeiston.

Yritysilmeen suunnittelu sisältää:

  • Liiketunnuksen ja logon suunnittelun

  • Typografian suunnittelun

  • Tunnusvärien suunnittelun

  • Kuvamaailman konseptoinnin

  • Graafisen ohjeiston

Pyydä tarjous

Markkinointimateriaalien suunnittelu

Kun esittelet ja markkinoit yritystäsi, ilmeen täytyy olla viimeistelty ja kuvastaa brändiäsi. On kyseessä sitten käyntikortti, printtimainos, työpaikkailmoitus, bannerimainos, esite, uutiskirje tai esitys- tai dokumenttipohja, autan tekemään siitä upean ja yrityksesi brändiä tukevan.

Pyydä tarjous

Suunnittelemiani logoja