Verkkosivujen suunnittelu

Laadukkaat WordPress-sivut

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Sen suosio perustuu sen helppokäyttöisyyteen, monipuolisuuteen ja laajennettavuuteen. Yli neljännes maailman kaikista verkkosivuista on rakennettu WordPressin avulla. WordPress on avoimen lähdekoodin järjestelmä, joka soveltuu sekä yksinkertaisten että vaativienkin sivustojen tarpeisiin. WordPress-julkaisujärjestelmä on todella monipuolinen ja sen mahdollisuudet laajenevat helposti erilaisten lisäosien avulla. Olen toteuttanut WordPress-sivustoja asiakkailleni jo vuodesta 2014. Lähden suunnittelemaan uutta sivustoa aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden kautta. Suunnittelen sivustoja, jotka erottuvat visuaalisesti ja toiminnallisesti edukseen. Toteuttamani verkkosivustot ovat aina responsiivisia, eli ne toimivat myös pienemmissä näytöissä, kuten puhelimissa ja tableteissa.  

Mitä toimintoja tarvitset?

  • Verkkokauppa tai tuotekatalogi

  • Kieliversiointi

  • Tapahtumakalenteri

  • Blogialusta

  • Ajanvarauskalenteri

  • Jäsensivut

  • Kyselylomakkeet

Pyydä tarjous

Verkkosivujen ylläpito

WordPress-sivujen tekninen ylläpito

WordPress-sivut toimivat parhaiten, kun niitä ylläpidetään teknisesti ja jatkokehitetään palvelemaan muuttuvaa toimintaympäristöä. Ylläpitopakettiini kuuluu kotisivujen varmuuskopiointi sekä WordPressin, sivuston teeman ja lisäosien päivittäminen. 

Pyydä tarjous
Jatkokehitys ja sisältöpäivitykset

Sivuston valmistuttua en jätä sinua yksin tuskailemaan sivujesi kanssa, vaan saat minulta aina apua sivuston kehittämisessä ja sen päivittämisessä. Tarjouksiini sisältyy aina opastus sisällön päivittämiseen. Varsinaisen sivustoprojektin päätyttyä teen ulkoasu- ja sisältöpäivityksiä sekä muuta kehittämistä ja konsultointia tuntiveloituksella tai erikseen sovitulla projektihinnalla.

Kysy lisää
Webhotelli ja domain

Tarvitset sivujasi varten webhotellin ja domainin eli verkkotunnuksen. Suosittelen hostingpalveluksi Zoneria, jolla on tutkitusti Suomen nopeimmat palvelimet. Konsultoin sinua sopivan webhotellin valinnassa ja autan palvelujen käyttöönotossa. 

Tutustu webhotelleihin

Suunnittelemiani sivustoja