Valmennus

Henkilökohtainen valmennus

Elämä on täynnä valintoja ja muuttuvia tuulia. Välillä tarvitaan ulkopuolisen apua kirkastamaan omat tavoitteet ja ottamaan tarvittavat askeleet eteenpäin pääsemiseksi. Life Coach auttaa sinua oivaltamaan, mikä on sinulle oikea reitti kohti haluamaasi muutosta. Havenan valmennus auttaa navigoimaan kaikissa elämän muutos- ja valintatilanteissa. Valmennus on tukenasi esimerkiksi kun valmistaudut vanhemmuuteen, kohtaat haasteita työelämässä, etsit unelmiesi työtä, tasapainoilet työn ja perheen välillä, kaipaat omaa aikaa ja uusia tapoja itsesi toteuttamiseen tai kun haluat tehdä kokonaisvaltaisen elämäntaparemontin.

Valmennus on ratkaisukeskeinen menetelmä elämänhallintaan, henkilökohtaiseen kasvuun ja tavoitteiden saavuttamiseen. Valmennuksen tavoitteena on tuottaa positiiviseen muutokseen johtavia oivalluksia. Tullessasi henkilökohtaiseen valmennukseen kartoitamme tilanteesi ja etsimme yhdessä ne askeleet, jotka auttavat juuri sinua eteenpäin. Sinä tunnet itsesi parhaiten. Siksi en anna neuvoja enkä ohjaa, vaan kysymysten ja erilaisten harjoitusten avulla itse oivallat mikä on sinulle paras reitti valitsemaasi määränpäähän. Valmennukseni perustuu kognitiivisen ja positiivisen psykologian teorioihin ja tutkimustietoon sekä käytännössä hyväksi havaittuihin ratkaisukeskeisiin menetelmiin. Olen koulutukseltani sosiaalipsykologi (VTM) ja LCF Life Coach®, ja valmentanut lukuisia asiakkaita yli kymmenen vuoden ajan.

Hinnat

Henkilökohtainen valmennus (suositeltu tapaamismäärä 4 krt)

  • 120 € / krt (sis. alv)

Ensimmäinen tapaaminen 90 min, seuraavat 60 min. Valmennus voidaan järjestää myös etänä videopuheluna.

Varaa aika

Valmennuksen avulla

  • kehität itsetuntemustasi ja opit hyödyntämään paremmin sisäisiä voimavarojasi
  • kirkastat tavoitteesi ja opit laatimaan kartan kohti haluamaasi päämäärää
  • opit tuottamaan hyvinvointia itsellesi ja ympärillesi
  • opit johtamaan itseäsi ja luottamaan omaan polkuusi
  • opit päästämään irti sellaisesta mikä ei enää palvele sinua
  • saat lisää itsevarmuutta, energiaa ja onnellisuutta
Varaa aika

Valmennettavien kokemuksia

Tiina oli valmentajana helposti lähestyttävä ja jolle oli helppo avautua jo lyhyenkin ajan jälkeen. Hän toi esille erilaisia, uusia näkökulmia tekemättä kuitenkaan päätöksiä puolestani – hän siis auttoi minua itse oivaltamaan. Tiinan tulokulma asiaan on vahvasti ratkaisukeskeinen ja tämä juuri mielestäni mahdollisti sen, että valmennuksen opit jatkoivat jalostumista päässäni elämän useallekin eri osa-alueelle valmennusten välissä. Koen saaneeni paljon enemmän kuin edes uskalsin toivoa.
Nainen, 33 vuotta
Olen pitkään miettinyt mikä voisi olla seuraava steppi työurallani, ja valmentaja sai minut ajattelemaan asioita uudelta kantilta. Löysin valmennuksessa kiinnostukseni kohteet ja sain rohkeutta lähteä toteuttamaan niitä asioita, joista todella pidän. Tiina sai valmentajana minut rentoutumaan, unohtamaan muut asiat ja keskittymään pelkästään valmennukseen. En vierastanut häntä ollenkaan, tähän auttoi varmasti hänen tekemät rentoutumisharjoitukset sekä hänen luonteensa ja tapansa kuunnella ja kuulostella minua. Tiina sai luottamukseni kyllä täysin ja hänen asiantuntemuksensa on huomattavaa.
Mies, 34 vuotta
Sain Tiinalta valmennusta murrosvaiheessa, kun olin palaamassa äitiysvapaan jälkeen työelämään. Pohdin, minkälainen työ on minulle kaikkein ominta ja miten löytää tasapaino äitiyden ja työnteon välillä. Tiinan miellyttävä ja varma tyyli sai valmennuksen tuntumaan hyödylliseltä heti ensimmäisestä kerrasta lähtien. Tiina on erinomainen kuuntelija, jolla on kyky valita juuri oikeita valmennustyökaluja sen hetken kysymykseen tai tunnelmaan. Pidin Tiinan käyttämistä työkaluista niiden monipuolisuuden takia. Tiinan valmennuksessa hienoa on, että se on aidosti aikaa oman elämänlaadun hyväksi ja yhdenkin tunnin aikana syntyy tärkeitä oivalluksia. Minulle valmennus osoittautui yhdeksi ratkaisevaksi tekijäksi uuden, paremman suunnan löytämisessä elämälle.
Nainen, 36 vuotta
Tapasin Tiinan ensimmäisen kerran tilanteessa, jossa olin juuri irtisanoutunut työstäni. Taustalla turhautuminen työhön, joka ei enää tuottanut iloa ja toisaalta suuri tarve löytää elämään uutta suuntaa. Olin jo aiemmin muussa yhteydessä tutustunut life coaching -menetelmiin, joten minulla oli jokin käsitys siitä, mitä tapaamisemme pitäisivät sisällään. Alussa epäröin kuitenkin avautumista omista - jopa salaisista - unelmista täysin vieraalle ihmiselle, mutta Tiina on niin rauhallinen ja helposti lähestyttävä, että se epävarmuus karisi nopeasti. Tapaamiset Tiinan kanssa selkeyttivät ajatuksiani ja lisäsivät luottamusta itseeni ja osaamiseeni. Positiivisesta ajattelusta, terveestä itsekkyydestä sekä läsnäolosta tässä ja nyt on tullut ihan jokapäiväistä.
Nainen, 45 vuotta
En tiennyt life coach -kursseista yhtään mitään etukäteen, ennen kuin osallistuin ensimmäiseen tapaamiseemme ystäväni suosittelemana, mutta huomasin, että meillä synkkasi heti. Vieraalle ihmiselle puhuminen tuntui helpolta, turvalliselta ja hyvältä alusta alkaen. Life coach -tapaamisissa Tiina käytti mielenkiintoisia tehtäviä ja sain avun nopeasti itseäni vaivanneisiin asioihin. Uskomatonta, miten tunnin tapaamisessa saattoi oivaltaa itsestään niin paljon! Tulen varmasti turvautumaan Tiinaan jatkossakin, kun ahdistus ja iso tai pieni kriisi seuraavan kerran iskee. Suosittelen valmennusta erittäin lämpimästi!
Nainen, 35 vuotta