Bylistening

Visuaalisesti miellyttävät käyntikorttisivut terapeutille

Pari- ja perhepsykoterapeuttina sekä työnohjaajana työskentelevä Nona Avellán halusi uusia yrityksensä Bylistening Oy:n nettisivut. Tavoitteena oli visuaalisesti miellyttävät ja ajanmukaiset sivut. Nona työskentelee kahdella kielellä, joten sivuistakin haluttiin kaksikieliset. WordPress-sivujen kieliversiointi toteutettiin WPML-ohjelmalla. WordPress-teemaksi valittiin premium-teema, jossa on valmiina myös ajanvarausjärjestelmä mahdollisia tulevaisuuden tarpeita ajatellen.

Pidimme aloituspalaverin etänä, jossa haastattelin Nonaa hänen toiveistaan. Koska sivut tukevat henkilöbrändiä, oli tärkeää saada niistä asiakkaan itsensä näköiset. Nonalle tärkeitä olivat meriteema ja rauhallisuus sekä helposti lähestyttävyys. Palaverin jälkeen tein moodboardin, jossa hahmottelin sivuston väri- ja kuvamaailmaa. Nona oli siihen tyytyväinen ja sivusto toteutui pitkälti sen ulkoasusuunnitelman mukaan. Yksi vanhoilla sivuilla ollut kuva oli Nonalle tärkeä ja se päätyikin etusivun pääkuvaksi. Palveluiden esittelyä varten loin visuaaliset elementit, joihin etsin meriteemaan, värimaailmaan ja palvelun luonteeseen soveltuvia kuvapankkikuvia.

Tiinan kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä. Hän tavoitti nopeasti toiveeni uusien kotisivujen visuaalisesta ilmeestä ja osasi ehdottaa minulle sopivia teknisiä ratkaisuja. Viestittely prosessin aikana oli mutkatonta ja lopputuloksesta tuli juuri toivotunlainen.

Nona Avellán, Bylistening Oy

Tutustu sivuihin

Aalto Coaching

Henkilöbrändiä tukevat verkkosivut valmentajalle

Johtamisvalmentajana työskentelevän Pia Aallon kanssa olemme tehneet yhteistyötä pitkään. Pia on mukana Pomon Enkelit -valmennusverkostossa, jolle Havena on tehnyt jo kahdet nettisivut ja auttanut muutenkin markkinoinnissa. Pian kanssa olemme monesti puhuneet myös omien sivujen tekemisestä ja nyt aika oli kypsä. Tavoitteena oli saada henkilöbrändiä tukevat sivut, jotka toimivat käyntikorttina. Sivuilla tuodaan vahvasti esiin Pian pitkää kokemusta valmentajana ja hänen saamiaan loistavia palautteita. Sivut toimivat ”one page”-periaatteella eli kaikki tärkeä löytyy etusivulta ja valikosta on helppo hypätä oikeaan kohtaan. Sivuille haluttiin myös blogi sekä sosiaalisen median seinä, sillä Pia on aktiivinen Twitterissä ja Instagramissa. Sivuston ulkoasussa lähdettiin liikkeelle vaaleasta pohjaväristä ja tehosteväreinä käytettiin kirkkaanpunaista ja suklaanruskeaa, jotka Pia kokee omiksi väreikseen. Sivut toimivat mainiosti myös pienemmillä näytöillä.

Tiina on viestinnän ja valmennuksen ammattilainen, mikä on loistava yhdistelmä asiakkaan kannalta. Olen saanut häneltä paljon ideointiapua sekä tekstiin että visuaaliseen puoleen ja tietysti hän on se, joka on löytänyt sopivat tekniset ratkaisut toteutukseen. Tiinan kanssa on mukava tehdä yhteistyötä.

Pia Aalto, Aalto Coaching

 

Tutustu sivuihin

Kirjamies

Uusi ilme kirjablogille

Kirjamies on monipuolisesti kirjallisuusalalla työskentelevän Esko Juholan yritys ja kirjablogi. Esko halusi blogilleen uuden ilmeen ja helppoja tapoja tuoda kirja-arvioitaan visuaalisesti esiin. Blogi oli jo valmiiksi WordPress-alustalla, joten uudet sivut rakennettiin samalle järjestelmälle ulkoasuteemaa vaihtaen.

Kirjamiehen toiveena oli selkeä ja yksinkertainen ulkoasu, jossa pääosassa ovat blogissa käsiteltävät kirjat. Ratkaisuksi luotiin ilmaiseen Canva-suunnittelutyökaluun mallipohja, jossa Eskon on itse helppo vaihtaa kirjan kansikuva ja sitaatti ja muuttaa väritys kirjaan sopivaksi. Sillä saatiin blogiin värikkyyttä ja näyttävyyttä ja samalla kuvat toimivat hyvin jaettaessa kirjajuttuja sosiaalisessa mediassa. Artikkelipohjaan luotiin myös uusia elementtejä, kuten infolaatikko teoksen tietoja varten sekä nostot kirjaan liittyvistä muista teoksista.

Olen erittäin tyytyväinen blogini ulkoasun uudistettuun ilmeeseen. Olin alkuun hieman epäileväinen sen suhteen, miten hyvin Tiina saa kiinni hieman epämääräisestä visiostani. Lopputulos oli kuitenkin parempi kuin osasin odottaa. Sivujen uudistus on helpottanut blogin ylläpitoa ja palauttanut intoni kirjabloggaamiseen.

Esko Juhola, Kirjamies

Tutustu sivuihin

Kumina Music

Näyttävät sivut ohjelmatoimistolle

Ohjelmatoimisto Kumina Music Oy on Tessa Virran ja Olli Peuhun luova perheyritys, joka tuottaa ainutlaatuista ja korkeatasoista musiikkia juhliin ja yritystilaisuuksiin. Vuonna 2016 muusikkopariskunta etsi tekijää uudistamaan nettisivujaan ja Havena valikoitui toteuttajaksi tarjouskilpailun perusteella. Siitä alkoi pitkä yhteistyö, joka on poikinut myös Tessan omat artistisivut sekä Kuminan sivujen toisen uudistuksen kesällä 2019. Nykyiset sivut ovat siis jo toiset Kuminan sivut, jotka Havena on toteuttanut.

Kaikki sivustot on toteutettu WordPress-julkaisujärjestelmällä räätälöimällä valmiista ulkoasuteemasta. Sivuista haluttiin näyttävät ja Tessa Virta Orkesterin ja Kumina Musicin edustamien muiden artistien tyyliä henkivät. Ensimmäiset sivut olivat tummapohjaiset, uudistetut sivut raikastettiin vaaleiksi ja kullanhohtoisiksi. Tärkeässä osassa ovat tietysti esiintyjien esittelyt, keikkakuvat sekä musiikkivideot. Sivuilta löytyy myös keikkakalenteri, uutisalusta sekä sosiaalisen median seinä, joka on toteutettu lisäosalla. Havena ylläpitää sivuja teknisesti ja on vuosien varrella konsultoinut Tessaa ja Ollia monissa markkinointiin ja digimaailmaan liittyvissä asioissa. 

Tiina on palvellut meitä vuosikaudet hyvällä ammattitaidolla ja upealla palveluasenteella. Hän vastaa välittömästi yhteydenottoihin ja tarpeisiimme tai haluamiimme muutoksiin. Tiina on auttanut meitä pysymään myös nopeasti kehittyvässä digitalisaation muutoksessa mukana. Kaikki asiat hoituvat nopeasti, tarkasti ja mutkattomasti!

Tessa Virta, Ohjelmatoimisto Kumina Music Oy

Tutustu sivuihin

Tessa Virta

Tunnelmalliset artistisivut

Pianisti-laulaja, sovittaja, säveltäjä Tessa Virta on musiikkialan monitaituri, joka yhdessä miehensä Olli Peuhun kanssa tuottaa ammattitaidolla ja rakkaudella korkeatasoista musiikkiohjelmaa yritys- ja yksityistilaisuuksiin yhteisessä ohjelmatoimistossaan Kumina Music Oy. Havena on toteuttanut Kuminan nettisivut ja työhön tyytyväisenä Tessa halusi Havenan toteuttamaan myös omat artistisivunsa. Sivut toteutettiin WordPress-julkaisujärjestelmällä räätälöimällä valmiista pohjateemasta. Sivuista tehtiin kaksikieliset ilmaisella WPML-lisäosalla, jolla on helppo hallita kieliversioita. Sivujen ulkoasusta haluttiin tunnelmalliset ja taiteelliset, sielukasta jazzia henkivät. Sivuilta löytyy keikkakalenteri, esittelyt Tessan omista levyistä sekä runsaasti musiikkivideoita ja kuvia keikoilta. Havena vastaa myös Kuminan molempien sivustojen teknisestä ylläpidosta ja konsultoi monenlaisissa markkinointiin ja digimaailmaan liittyvissä asioissa.

Olen ollut erittäin tyytyväinen Tiinan kädenjälkeen sivujen ulkoasun ja värimaailman toteutuksessa. Tiina on äärimmäisen nopea ja palvelualtis, ja tekee työnsä ammattitaidolla, hyvällä asenteella ja asiakastaan kuunnellen.

Tessa Virta

Tutustu sivuihin