Tee auringonpaisteesta tapa ajatella

Vietin viime viikolla talvilomaa hiihdellen retkisuksilla talvisessa saaristossa. Ympärillä rauha ja eläinten jälkien reitittämä hanki, jonka aurinko sai kimaltelemaan pieninä timantteina. Tulin ihan höpsön onnelliseksi. Pitkän pimeän jakson jälkeen aurinko voi saada aikaan jopa ekstaattisen tilan. Auringonvalo lisää serotoniinin eli kehon luonnollisen mielihyvähormonin tuotantoa ja yhdistettynä endorfiineja tuottavaan liikuntaan, onnen tunteilta ei voi välttyä.
sunshine

Lue lisää..

Yksi raikas ajatus kerrallaan

Edellisessä työssäni sain hetken aikaa jakaa huoneen kahden poikkeuksellisen ihmisen kanssa. Uskallan mainita teidät tässä nimeltä, koska minulla on teistä pelkkää hyvää sanottavaa. Yhdessä onnistuimme luomaan huoneeseemme ilmaston, jossa ajatukset lähtivät lentoon, huumori ja luovuus kukoistivat ja tsemppasimme toisiamme onnistumaan. Kolme erilaista ihmistä, joilla kaikilla oli halu ajatella asioita monista eri näkökulmista.
Raikasta ajattelua
Nooralta sain avosydämistä välittämistä ja kuplivaa elämäniloa, ja opin, mitä tapahtuu kun mutta-sanan paikalle vaihtaa sanan ja. Tuomaksen hiljaisen kuoren alta paljastui briljantti ja älykkäällä huumorintajulla varustettu persoonallinen ajattelija. Mikä suuri vääryys, että muut eivät päässeet tuntemaan teitä niin kuin minä ja jouduitte lähtemään niin ikävissä tunnelmissa. Ja Noora, tunnen edelleen suurta surua siitä, että tiemme erkanivat myöhemmin niin yllättävällä tavalla.
Lue lisää..